Bizi Takip Edin

Siyaset

Bir terör elebaşından daha Kılıçdaroğlu’na destek çağrısı geldi

Yayınlandı

Tarih

Kandil’den 7’li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu için destek açıklamaları gelmeye devam ediyor. Terör örgütü PKK’nın kadın yapılanması PAJK’ın Koordinasyon Üyesi Şimal Ülkem Güneş, örgüte yakın Sterk TV’ye verdiği röportajda Başkan Erdoğan’ın seçimi kaybetmesi için herkese seçime katılın çağrısı yaptı.

14 Mayıs seçimlerinde 7’li koalisyonun adayı Kılıçdaroğlu’na açık açık destek veren Kandil, ikinci tur içinde CHP Genel Başkanı için aralıksız çalışmaya devam ediyor.

Son açıklama terör örgütü PKK’nın kadın yapılanması PAJK’ın Koordinasyon Üyesi Şimal Ülkem Güneş’ten geldi.

Güneş, 2. turun kendileri için çok önemli olduğunu belirtirken, ‘Tarih bir fırsat ve imkan daha veriyor. Erdoğan’ı göndermek için elimize bir fırsat geçti’ ifadelerini kullandı.

Güneş, PKK kanalında, Başkan Erdoğan’ın kaybetmesi için sandığa gitme çağrısı yapıp Kılıçdaroğlu’na destek isterken, ‘Bir seferberlik içinde olmamız lazım. Direniş ruhuyla seçim günü herkes ne işi varsa o işi bırakmalı, çünkü hiçbir iş sandığa gitmekten daha önemli değildir’ dedi.

Okumaya Devam Et
Yorum Yapın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Güncel

DİYARBAKIRSPOR BAHÇELİYİ ZİYARET ETTİ!

Yayınlandı

Tarih

Editör

Diyarbakırspor'dan Bahçeli Açılımı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan ile Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol’u kabul etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakırspor Başkanı ve MHP İl Başkanı’yla görüştü.

MHP’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada kabul, MHP Genel Merkezi’nde gerçekleşti.

Ziyarette Diyarbakırspor Başkanı, Bahçeli’ye isminin yazılı olduğu 21 numaralı Diyarbakırspor forması hediye etti.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) DİYARBAKIR İL BAŞKANI MİKTAT ASLAN VE DİYARBAKIRSPOR KULÜP BAŞKANI BEDİRHAN AKYOL, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ’Yİ ZİYARET ETTİ.

Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Akyol, ziyarete dair yaptığı açıklamada şöyle söyledi:

“Bahçeli’ye takımımızın formasını takdim ettik. Bu jest, Diyarbakırspor’un sadece bir spor kulübü olmadığını, aynı zamanda bu şehrin kültürel ve sosyal değerlerinin bir parçası olduğunu göstermek için önemli bir fırsat.”

Okumaya Devam Et

Dünya

Kadirov, Wagner’e karşı Putin’e desteğini ilan etti

Yayınlandı

Tarih

Editör

Rusya’ya bağlı Çeçenistan Cumhuriyetinin lideri Ramazan Kadirov, Wagner isyanına karşı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yanında olduklarını belirterek, ‘Çeçen ordusu ve Rus muhafız birimleri, gerilim bölgelerine gönderildi. Rusya’nın birliğini ve devleti koruyacaklar. İsyan bastırılmalı ve bu sert önlemler gerektiriyorsa biz hazırız’ ifadelerini kullandı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e Ukrayna savaşında verdiği destekle öne çıkan Çeçen lider Ramazan Kadirov, Wagner krizine dair açıklamalarda bulundu. Putin’i desteklediklerini ve her koşulda Putin’in yanında olduklarını belirten Kadirov, “Onların (Wagner’in) yaptığı Rus ordusuna karşı uyarı değil, bu devlete meydan okumadır. Halkın seçtiği yüce başkomutanımız var. Tüm durumu ayrıntısına kadar biliyor. Her bir strateji uzmanı ve üstelik iş insanından çok daha iyi biliyor. Sahadaki komutanları kendisi arıyor ve bizzat özel askeri harekatın gidişatını tam kontrol ediyor. Büyük Başkomutanımız tüm kararlarını ölçerek tüm titizlikle alıyor. Her birimiz haritanın sadece bir kısmı görürken, o tümünü birden görüyor. Vladimir Putin bugünkü halka seslenişinde çok doğru konuştu. Bu bir silahlı isyan. Bu tür eylemler hiçbir şekilde haklı gösterilemez. Vladimir Putin’in her bir kelimesine tam destek veriyorum” dedi.

“ÇEÇEN KUVVETLERİ KRİZ BÖLGELERİNE GİDİYOR”

İHA’nın haberine göre, Prigojin’in çıkışını ve Moskova’ya ilerleme kararını “hainlik” olarak nitelendiren Kadirov, “Batı’daki düşmanlarımız bu durumdan nasıl yararlanıyor görüyorsunuz. Vatandaşlarımızı korkutan, istikrarsızlık oluşma riskini veren bunca sahte haber, bunca yalan ve bunca yanlış çağrılar. Bunlar, Prigojin’in hain eyleminin beklenen sonuçları” ifadelerini kullandı. Çeçen kuvvetlerinin kriz bölgelerine ilerlediğini ve Prigojin’in savaşçılarına karşı eyleme geçeceğini de duyuran Kadirov, “Çeçen ordusu ve Rus muhafız birimleri, şimdiden gerilim bölgelerine gönderildiler. Rusya’nın birliğini ve devleti koruyacaklar” şeklinde konuştu. Kadirov, “Anavatanımızın vatanseverleri olan savaşçılara sesleniyorum. Provokasyonlara teslim olmayın. Size hangi hedefler verilirse verilsin, size hangi sözler verilirse verilsin, devletimizin güvenliği ve Rus halkı, şu anda en önemli şeydir. İsyan bastırılmalı ve bu sert önlemler gerektiriyorsa biz hazırız” ifadelerini kullandı.

MEDVEDEV’DEN PUTİN’E ÇAĞRI

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev de Rusya lideri Putin’e destek çağrısında bulunarak, “Bölünme, felakete giden bir yol olduğu için yapılması gereken en önemli şey Rusya Devlet Başkanı, Başkomutan Vladimir Putin’in etrafında toplanmaktır.” dedi.

Okumaya Devam Et

Siyaset

Akşener’den CHP itirafı: Hayatımın en büyük pişmanlığı

Yayınlandı

Tarih

Editör

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı canlı yayında 6’lı masayı resmen dağıttı. Akşener, “Bu parti seçime girebilsin diye CHP’den 15 milletvekili istedik. Hayatımın en büyük pişmanlığıdır. Bundan sonra size hayatta başarılar diliyorum.” dedi.

Partisinin olağan kurultayında açıklama yapan İyi Parti Genel Başkanı Akşener, CHP’ye ilişkin çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Akşener, “Bu parti seçime girebilsin diye CHP’den 15 milletvekili istedik. Hayatımın en büyük pişmanlığıdır. Bundan sonra size hayatta başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Okumaya Devam Et

Çok Okunanlar